• ساعت : ۰۰:۰۰
  • تاريخ :
     ۱۳۹۸/۰۷/۱۶
فعالیتهای كمیته دانشجویی دانشگاه علوم پزشكی قزوین
  • جلسه آشنایی دانشجویان با وظایف و فعالیت های کمیته دانشجویی مرکز مطالعات و توسعه آموزش
  • در روز سه شنبه مورخ 16/7/98 از ساعت 12 لغایت 14 در کلاس شماره 14 دانشکده پیراپزشکی برگزار شد

این جلسه طبق اطلاع رسانی قبلی از طریق آموزش دانشکده ها و با استقبال خوب نماینده های رشته های مختلف حتی گروههای بالینی برگزار شد.

در ابتدا دکتر فریبا ظفری مسول کمیته دانشجویی مرکز مطالعات و توسعه آموزش ضمن خوشامد گویی به دانشجویان در صحبت هایی مورد معرفی کمیته و شرح وظایف آن و سابقه این کمیته در دانشگاه علوم پزشکی قزوین ارائه نمودند.  سپس دانشجویان از طریق تبادل اطلاعات با یکی از افراد هسته مرکزی در سال 97( آقای هومن خان پور) بیشتر در جریان فعالیت های کمیته قرار گرفتند.

• برگزاری اولین انتخابات تشکیل هسته مرکزی کمیته دانشجویی تووسعه آموزش پزشکی

به لطف خدا و کمک ها و حمایت های مرکز مطالعه و توسعه آموزش پزشکی، اولین دوره انتخابات تشکیل هسته مرکزی کمیته دانشجویی توسعه آموزش پزشکی در روز 16 آذر 1398 و با استقبال پر شور دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی قزوین برگزار شد. مجموع آراء شمارش شده در این انتخابات 406 رای  بوده که در نهایت بر اساس لیست ضمیمه شده انتخاب اعضاء انجام شد.

• وبینار جشنواره ایده پردازی که توسط دانشگاه علوم پزشکی زنجان برگزار شد

این وبینار که در تاریخ                برگزار شد به معرفی دومین جشنواره ایده پردازی که قرار است هم راستا با جشنواره شهید مطهری در فروردین ماه 1399 برگزار شود پرداخت. دانشجویان علوم پزشکی قزوین نیز در انتهای این وبینار به ارائه نقطه نظرات خود پرداختند.

• اولین دورهمی اعضای هسته مرکزی کمیته دانشجویی توسعه آموزش پزشکی که در تاریخ

27/9/98، ساعت 14-12، در سالن اجتماعات معاونت آموزشی برگزار شد.

محورهای صحبت و تصمیم گیری به قرار زیر بود.

1. معارفه اعضای کمیته
  2. در مورد تکثیر کلید برای اعضا صحبت شد
  3. اعلام علاقه مندی اعضای کمیته برای عضویت در کارگروه
  4. تعیین سر گروه برای هر کارگروه
  5. لزوم ایجاد شورای عمومی در کمیته برای همکاری بیشتر دانشجویان
  6. صحبت در مورد جشنواره ایده پردازی
  7. لزوم تشکیل کارگروه ایده پردازی و پیدا کردن استاد برای تدریس کارگاه، زمان برگزاری کارگاه دوشنبه 2/10 مشخص شد. هماهنگی برای استاد مدعو به  آقای پوریا سلیمانی و خانم دهقان محول شد. تشکیل گروه برای اطلاع رسانی و دریافت ایده ها و نقد و بررسی آنها هم در الویت ها قرار گرفت.
  8. تشکیل کارگروه های آموزش و پژوهش
امتیاز :  ۰ |  مجموع :  ۰