۱۴۰۱/۰۳/۰۲
در نشست شورای اداری
مشكلات حوزه سلامت شهر شال بررسی شد

مشکلات حوزه سلامت شهر شال، با حضور روح الله عباسپور، نماینده مردم شهرستان های بویین زهرا و آوج و محمد ادیب رامندی، فرماندار شهرستان بویین زهرا و دکتر جلال رحمانی، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی قزوین، روز 31 اردیبهشت1401، در نشست شورای اداری شهر شال بررسی شد.

در این نشست، دکتر رحمانی، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی قزوین، و هاشم علیجانی، مدیر مرکز توسعه شبکه این معاونت به خواسته های شورای اسلامی و بخشداری و مسؤولان پاسخ دادند و برای ارتقای وضعیت مرکز خدمات جامع سلامت شال تصمیم گیری شد.

گفتنی است، در این نشست، دکتر لیلا رسولی، سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان بویین زهرا و مهندس حمید گلناری، سرپرست مرکز بهداشت این شهر و همچنین برخی از مسؤولان، کارشناسان و نماینده اهالی منطقه نیز حضور داشتند و در پایان مقرر شد نواقص آمبولانس مرکز، رفع و ارتقا داده شود و مشکلات نیرو و تجهیزات و ارائه خدمات اصلاح شود.

6.0.9.0
    V6.0.9.0