• ساعت : ۰۰:۰۰
     ۱۴۰۱/۰۴/۱۱
توسط نمایندگان دستگاه های اجرایی
روند ارائه خدمات و مشكلات كلاس های آموزشی هنگام ازدواج، در شهرستان قزوین بررسی شد

خدیجه سلیمانی، کارشناس روابط عمومی مرکز بهداشت شهید بلندیان شهرستان قزوین، گفت: نمایندگان استانداری قزوین، نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی قزوین و معاونت بهداشتی این دانشگاه، همچنین دادگستری، سازمان تبلیغات اسلامی و سازمان بهزیستی قزوین، با حضور در کلاس های آموزشی هنگام ازدواج در این مرکز، نحوه تدریس و ارائه مطالب آموزشی مربیان از جمله: سلامت جنسی و باروری، حقوق، روانشناسی، اخلاق و احکام اسلامی را بررسی کردند.

وی با اظهار اینکه بعد از کاهش شیوع ویروس کرونا، با رعایت پروتکل های بهداشتی، کلاس های مذکور به صورت حضوری برگزار می شود، گفت: در این بازدید، نقاط ضعف و قوّت کلاس ها، مشکلات فضای فیزیکی کلاس ها و مشکلات مربیان بررسی شد.

شایان ذکر است، این بازدید، روز هفتم تیر 1401 برگزار شد و معصومه احدی زاده، کارشناس باروری سالم و جوانی جمعیت مرکز بهداشت شهرستان قزوین، همراه بازدیدکنندگان بود.

6.0.15.0
    V6.0.15.0