۱۴۰۱/۰۳/۰۸
توسط معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی قزوین
ارائه خدمات كامل با تمامی ظرفیت در مراكز ناباروری، رصد می شود

به گفته دکتر زهرا رجبی، مدیر امور بیماری ها و تشخیص درمانی معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی قزوین؛ برای تحقق برنامه جوانی جمعیت، این معاونت، ارائه خدمات کامل را با تمامی ظرفیت در مراکز ناباروری، رصد می کند.

وی با اشاره به اینکه برنامه جوانی جمعیت، تکلیفی قانونی برای دانشگاه علوم پزشکی قزوین است؛ گفت: اجرای مصوبات مربوط به آموزش به منظور ترویج و آگاهی بخشی نسبت به وجوه مثبت ازدواج، نظارت کامل بر سقط نکردن غیرقانونی جنین و نظارت بر اجرای برنامه ترویج زایمان طبیعی، از فعالیت های حوزه درمان است.

شایان ذکر است، در  این نشست، با توجه  به ابلاغ دستورالعمل اجرایی وزارت بهداشت، مطابق قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت، مصوبات اجرایی مرتبط با حوزه درمان تشریح و پیگیری اجرای مصوبات بررسی شد.

دومین نشست کمیته تخصصی درمان و مراقبت قرارگاه سلامت و جوانی، روز دوم خرداد 1401 با حضور اعضا در سالن کنفرانس معاونت درمان برگزار شد.

6.0.9.0
    V6.0.9.0