• ساعت : ۰۰:۰۰
     ۱۴۰۱/۰۴/۱۳
برای جلوگیری از اتلاف وقت مراجعه کنندگان
باركد پاسخ سریع، در مراكز خدمات جامع سلامت شهرستان قزوین نصب شد

صفیه احمدی زاده، مسؤول آموزش و ارتقای سلامت مرکز بهداشت شهید بلندیان شهرستان قزوین، گفت: به منظور جلوگیری از اتلاف وقت مراجعه کنندگان و همچنین اجرای سیستم مکاتبات بدون کاغذ، این مرکز اقدام به طراحی و تعریف رمزینه بارکد پاسخ صحیح «QRcode» مختص به گروه های هدف برای آموزش و اجرای برنامه های بهداشتی مربوطه کرده است.

وی اظهار کرد که در این برنامه، تراکت « QRcode» در سطح مراکز خدمات جامع سلامت، پایگاه های سلامت و خانه های بهداشت تحت پوشش این مرکز نصب شده است.

این مقام مسؤول عنوان کرد: جمعیت هدف با استفاده از گوشی هوشمند، وارد پورتال مرکز بهداشت می شوند و با توجه به گروه هدف مورد نظر، از آموزش هایی مانند: کودکان، میانسالان، سالمندان، جوانی جمعیت، مادران باردار، بیماران دیابتی، بیماران دارای فشار خون بالا، نوجوانان، و جوانان برخوردار می شوند.

مسؤول آموزش و ارتقای سلامت مرکز بهداشت شهرستان قزوین تصریح کرد که خدماتی که برای هر یک از گروه های هدف در مراکز، پایگاه ها و خانه های بهداشت انجام می شود، قابل مشاهده است.

احمدی زاده گفت: با اجرای این برنامه، ضمن صرفه جویی در مصرف کاغذ؛ مراجعه کنندگان در زمان انتظار، می توانند از آموزش ها بهره منده شوند.

6.0.15.0
    V6.0.15.0